Güncel

ASHB başvuru ekranı açıldı! 1 yıl boyunca paranızı PTT’den çekebilirsiniz! İşte 5.400 7.200 TL ödeme için aranan tek şart

Aile destek paketi başvuruları ile ilgili bilgi almak isteyenlerin sayısında artış yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçen aylarda müjdesini verdiği aile destek paketi ödemeleri Kurban Bayramı’nda başladı. Milyonlarca kişi e-Devlet üzerinden başvurusunu kolay bir şekilde tamamladı. Başvurusu onaylananlara aylık 450 600 TL ödeme sağlanıyor.

ASHB başvuru ekranı açıldı. 1 yıl boyunca paranızı PTT’den çekebilirsiniz. Yıllık toplamda 5.400 7.200 TL ödeme için aranan tek şart merak konusu oldu. Devlet ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Destek paketiyle ailelere yıllık toplamda 5.400 ile 7.200 TL civarında bir ödeme yapılacak.

ÖDEME TARİHLERİ BELLİ OLDU

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık açıklamasında başvuru yapan kişilerin hak sahiplikleri onaylanır onaylanmaz o ay içerisinde ödemesini yapılacağını söyledi.

E-DEVLET’TEN KOLAYCA YAPILIYOR

Başvuru işlemlerininin nereden yapılacağı ise henüz bilmeyenler tarafından araştırıldı. e-Devlet kapısından işlemler kolay bir şekilde tamamlanıyor.

ÖDEMELER BAŞLADI

Aile destek paketi ödemeleri Kurban Bayramı’nda yatırılmaya başlandı. Ödemesi onaylanan ihtiyaç sahipleri parasını hemen çekebiliyor.

BİR YOLU DAHA VAR

e-Devlet üzerinden başvuru yapamayanlar ise sosyal yardımlaşma dayanışma vakıflarına, onu da bilmemeleri halinde Bakanlığın herhangi bir kurumuna veya kuruluşuna giderek işlemlerini basit bir şekilde hallediyor.

Başa dön tuşu