Güncel

Akıl sır ermedi! Ford’un bu modeli sadece 130 bin TL – Bu liste tahmin ettiğiniz gibi değil! Vatandaş akın etti!

Otomobil devi Ford son günlerde yapmış olduğu kampanya olanaklarıyla dikkatleri üzerine çekmeye başarıyor. Sunulan hizmet ve imkanlar kişilere avantajlı bir hizmet olanağı sağlamayı başarıyor. Ford otomobil devi her alanda aktif bir hizmet deneyimini sizlere sunar.

Ford Fiesta, Ford Focus ve Ford Kuga’da görülmemiş kampanya! Herkes araba alsın dediler

Günümüzde cüzi fiyatlara otomobil fiyatları bulmak neredeyse imkansız hale gelmeye başladı. İşte tam da bu kapsamda devreye otomobil devi Ford giriyor. Ford Focus 1,6 TDCi fiyatlarında son günlerde ciddi oranda düşüş gerçekleşiyor. Bu düşüşü fark eden Ford severler yeni araçlarını görmek ve satın almak için satış noktalarına gitmeye başladı.

130.000 Bin TL’ye Araç Sahibi Olma İmkanı!

130 bin TL değerinde olan bu araca günümüzde 2.el araç almayı düşünen kişiler tarafından büyük ilgi gösteriliyor. Sunulan bu hizmetlerin her açıdan kişilere fiyat performans hizmeti sunması fiyatların oluşumunda rol oynuyor. Fiyatlar her açıdan kişileri tatmin edecek derecede olduğu gibi aynı zamanda fiyat performans ürünü olan Ford Focus marka araçlar her daim rağbet görüyor. Ford marka araçlara yapılan indirimlerin gelecek zaman dilimleri içinde daha fazla genişletilmesi bekleniyor.

Böylelikle kişiler ayrıcalıklı bir hizmet imtiyazından cazip fiyatlara yararlanma olanaklarına sahip olabilecekler. Otomobil sektöründe yaşanan gelişmeler araç sektörüne sektere uğratmıştı. Fakat sekteye uğramayan markalar arasında Ford Focus marka araçlar altın gibi parlıyor. Araç sahibi olmak isteyenlere 130 bin TL fiyata araç sahibi olma imkanı sunan Ford Focus her açıdan avantajlı bir araba modeli olarak biliniyor. Bu araç sahipleri yeni modelleri incelemeye ve satın almaya başladı.

Ford Focus Farkını Ortaya Koyuyor!

Birinci sınıf konfor yapısına sahip olan bu araçlar günümüzde araç sahibi olmak isteyenlerin ilgisini fazlasıyla çekmeyi başarıyor. Ford marka araçlar günümüzün en popüler araçları arasında ilk sıralarda yer almayı başarıyor. Böylelikle sizlere kaliteli bir hizmet deneyimini en uygun fiyatlara konforlu bir olanak dahilinde sunuyor. Ford Focus araçların gelecek dönemlerde %25 oranında bir düşüş daha yaşaması bekleniyor. Yaşanacak yeni düşüşle beraber fiyatların 105.000 TL bandına gerilemesi bekleniyor.

48 bin TL’ye araba almak mümkün! İşte o otomobil modelleri!

Başa dön tuşu