Magazin

Aybüke Pusat arkadaşı Dilan Çiçek’in aşkı Furkan Andıç’ı elinden aldı! Bir de dudak dudağa poz verdi

Aybüke Pusat Furkan Andıç aşkında son nokta. Gözlerden uzakta görüntülendiler. Görüntülendiklerinin farkında bile olmadan sarmaş dolaş halleri se4venlerinin ağzını açık bıraktı.

Şu sıralar Aybüke Pusat beraber oynadığı rol arkadaşı Furkan Andıç ile aşk yaşıyor.

Katıldığı Kim 500 Milyon ister yarışmasında Kenan Işık sayesinde ünlüler kervanına adım atan Aybüke Pusat güzelliği ile dikkatleri üzerine toplamasının yanı sıra şu sıralar Furkan Andıç aşkı ile gündeme çıkıyor.

Öyle ki beraber rol aldıkları yapımlardan arkadaşlıkları aşka dönüşen ünlüler arasındaki yerini alan Aybüke Pusat , Kenan Işık’ın programına katılması sonrasında mütevazi hayatına devam ederken diğer yandan da dizi, film, reklam gibi bir çok projede de yer almaya devam ediyor.

Geçtiğimiz zaman içe4risinde yönetmen Can Yücel ile büyük bir aşk yaşayan Aybüke Pusat  özel hayatı ile ekranlarda olmaktan da hiç mutlu olmuyor.

Bütün aşklarını gizli saklı gözlerden uzak bir şekilde idame ettiren Aybüke Pusat  Furkan Andıç aşkını daha fazla saklayamadı.

Geçtiğimiz sene içerisinde Aybüke Pusat Furkan Andıç Sürekli bir arada görüntülenmişlerdi. O dönem aralarında bir şey olmasa da ateş olmayan yerden duman çıkmaz denildi. VE nihai Aybüke Pusat  Furkan Andıç belgelendi

Aybüke Pusat ve Furkan Andıç geçtiğimiz Aralık ayında dudak dudağa görüntülenmişlerdi. Aybüke Pusat  o zaman da bu görüntüleri red etmiş ve aralarında bir şey olmadığını yinelemişti.

Uzatmalı aşıklar olarak gündeme çıkan Aybüke Pusat  Furkan Andıç çifti gözlerden ırak aşklarını devam ettiriyor.

Furkan Andıç Dilan Çiçek Deniz aşkını bilmeyen yoktur. Ayrılık sonrasında kalbini Dilan Çiçek Deniz’in arkadaşı Aybüke Pusat ‘a kaptıran Furkan Andıç, gerçek aşkı buldu.

O dönem Aybüke Pusat yakın arkadaşının sevgilisini elinden almakla suçlandı.

Şu sıralar hala daha ilişkileri devam eden Aybüke Pusat Furkan Andıç aşkının yakın çevrede evlilikle taçlandırılacağı konuşuluyor.

Başa dön tuşu