Güncel

e-Devlet kapısından başvuru yapana fatura yardımı! Ekran aktif edildi! En az 120 en çok 1.100 TL para ödeniyor!

Her ay devlet milyonlarca lira yardım ve destek ödemesi yapıyor. Başvuru için e-Devlet kapısından müracaat işlemleri kolaylıkla yapılırken destek miktarları araştırılıyor. Devlet vatandaşlar için fatura yardımı da yapıyor. Doğal gaz ve fatura yardımı adı altında yapılan ödemeler için kolaylıkla başvuru yapılabiliyor. Ancak tüm adımları eksiksiz bir şekilde tamamlamanız gerekiyor.

e-Devlet kapısından başvuru yapana fatura yardımı! Ekran aktif edildi! En az 120 en çok 1.100 TL para ödeniyor. Sosyal yardımlar kapsamında doğal gaz ve elektrik faturası ödemesi de yapılıyor. İki ödeme için de bazı başvuru şartları var. Elektrik ve doğal gaz faturası desteği kapsamında hanede yer alan kişi sayısına göre ödemeler yapılıyor ve başvuru için çeşitli aşamalar da bulunuyor. Haber Kolik editörleri tüm bu bilgileri sizlere aktarıyor.

108 TL’DEN BAŞLIYOR

Elektrik desteği en çok bilinen destekler arasında yer alıyor. 2022 yılında en düşük ödeme tutarı 108 TL olurken en yüksek tutar ise 220 TL’ye kadar çıkıyor.

BAŞVURU İÇİN…

Bu desteği almak için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde yer alan Sosyal Hizmetler Müdürlüğü müracaat etmek gerekiyor.

Ayrıca kaymakamlıklar aracılığıyla da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına başvuru yapılabiliyor.

450 TL İLE 1.150 TL ÖDENİYOR

Doğal gaz fatura yardımı kapsamında hanelere 450 ile 1.150 TL tutarında ödeme aktarılıyor. e-Devlet üzerinden başvuruların yapıldığı destek için ısıl harita baz alınarak değerlendirme yapılıyor.

Başa dön tuşu