Magazin

Burcu Esmersoy ne yaptıysa kapatamadı! Poz verirken meme ucunun gözüktüğünü bir türlü fark edemedi! Bir de ceket giyince file yırtıldı yırtılacak

Sosyal medya da 4 milyonu aşkın takipçi sayısına ulaşmak hiç de kolay olmamalı. Oyuncu, Sunucu, youtuber, yapımcı kimlikleri ile güzeller güzeli isim Burcu Esmersoy bir de birbirinden cesur paylaşımlarını ekleyince takipçileri adeta kendinden geçiyor.

2015’li yıllarda Arda Turan ile aşkından sıklıkla adından bahsettiren Burcu Esmersoy, sonrasında Tuna Aksu ile birlikteliğinin ihanet ile bittiği iddialarına sert bir şekilde yanıt vermesi ile gündeme çıkmıştı.

Çocukluk dönemlerini zorluklarla atlattığı bilenen Burcu Esmersoy’un evlilik ve çocuk yapmak konusunda çekinceli olduğu bilinirken bir de sevgilisinin bunu istemesi sonrasında ayrılık kararı aldıklarını açıklaması çok konuşulmuştu.

Gel zaman git zaman sosyal medya hesabı milyonlara ulaşan Burcu Esmersoy2un bu sayede kazancı da milyonlara ulaşıyor dedirtirken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile de adından çok bahsettirmekteydi. ,

45’lik güzel Burcu Esmersoy değme mankenlere adeta taş çıkartacak fiziğini sergilemekten kaçınmıyor. Burcu Esmersoy’un sosyal medya hesabı adeta bayan cesaret olarak yorumlanırken, son paylaştığı reels videosu adeta herkesi mest etti.

Ceketinin içine bir şey giymeyenler kervanına Burcu Esmersoy’da katıldı. Öte yandan büstiyer ile verdiği pozundan göğüslerini kapatamadı ucu göründü yorumlarına maruz kaldı.

Son dönemlerde bikinili pozlar yerini havaların soğuması ile birlikte ceketli pozlara bırakmışken işte bu pozlardan biri de Burcu Esmersoy’dan geldi. Ceketinin içine bir şey giymeden paylaşım yapan Burcu Esmersoy, içinde bir tek file var dedirtirken, klasik pantolonu ise bu cesur kıyafet karşısında kapalı kalmış yorumlarını yaptırdı.

Sorunlu çocukluk dönemini ablası ile birlikte atlatığını açıklayan Burcu Esmersoy, babasından şiddet gördüğünü ve ilerleyen yaşlarında babasının hastalanmasına karşılık bir üzüntü hissetmediğini açıklaması herkesi üzmüştü. Şimdilerde 45 yaşında olan Burcu Esmersoy, 30’luk sevgilisi ile gününü gün ediyor.

 

Başa dön tuşu