Güncel

Dolar için akıllara durgunluk verecek tahmin! Duyanları şoktan şoka sokacak! 2022 sonu en az…

Geçtiğimiz ay Merkez Bankası’nın faizi düşürmesinin ardından 17,80 TL seviyelerinde yer alan dolar şu sıralar 18,20 TL seviyelerinde seyrediyor. Piyasalardaki gelişmeleri yakından takip edenler özellikle döviz kurları ve altın fiyatlarında yaşanan gelişmelerin ardından neler yaşanacağına odaklandı. Piyasa uzmanı ve ekonomist Selçuk Geçer YouTube hesabında yaptığı açıklamada dolar ve altın fiyatları için dikkat çeken tahminlerde bulundu. DOLAR ALMAK AMAN DİKKAT! DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Dolar 15 TL değil, 28 TL değil, 45 TL değil… Dolarda net rakam bugün belli olacak! Doları olan acil baksın

Dolar için akıllara durgunluk verecek tahmin! Duyanları şoktan şoka sokacak. Dolar, euro ve altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri önemle takip ediliyor. Gelecek günlerde neler yaşanacağını merak eden yüz binlerce kişi uzman isimlerin yaptığı yorumlara kilitlendi. Piyasa uzmanı ve ekonomist Selçuk Geçer yıl sonu için merakla beklenen fiyatlar hakkında önemli ikazlarda bulundu.

25-30 TL’Yİ GÖREBİLİR…

Piyasa uzmanı ve ekonomist Selçuk Geçer yaptığı açıklamada, “Dolar yılı 25 -30 TL seviyelerinde tamamlarsa, öpüp başınıza koyun” ifadelerine yer verdi.

FED FAİZ KARARI SON DERECE ÖNEMLİ

Amerikan Merkez Bankası FED’in dikkat çeken bir faiz politikasına gideceğini değerlendiren Selçuk Geçer altın hakkındaki tahminlerini de paylaştı.

ALTIN YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Geçer altın fiyatları hakkında yatırımcılara, “Gram altın 1200 lira yıl sonunda 1500 seviyeleri test edecek” uyarısında bulundu.

NAKİTTE KALANLAR DİKKAT

Selçuk Geçer YouTube’dan yaptığı açıklamasına “Nakitte kalanlar şanslı olacak” şeklinde devam etti.

Dolar 26 gün sonra o rakamı görecek! Her söylediği çat çat çıkan Selçuk Geçer flaş rakamı verdi!

Başa dön tuşu