Magazin

“Dağdaki çobanla benim oyum bir mi” diyen Aysun Kayacı yıllar sonra Türkiye’de yakalandı! O eski halinden eser yok

Söyledikleri yüzünden yıllarca tepki gören Aysun Kayacı yurt dışına yerleşmişti. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Kayacı yıllar sonra ilk defa objektiflere yansıdı. Son halini görenler ise tanımakta zorluk çekti. Detaylar haberimizin devamında…

Tarihi sözlerin sahibi hem manken hem de oyuncu olan Aysun Kayacı yıllar sonra Bodrum’da tatil yaparken görüntülendi. Ünlü ismin son hali ise gözlerden kaçmadı. Yıllar ona pek yaramamış gibi. Kilo almış vücudu biraz bozulmaya başlamış.

Dağdaki çoban meselesi

Müjde Ar ile beraber NTV’de sunduğu ve yorumculuk yaptığı programda tarihe geçen sözleri ile hafızalara kazındı. Uzun süre konuşulan hatta ara ara biranda gündem olan bir olay haline geldi. Aysun Kayacı’nın “Dağdaki çobanla benim oyum bir mi” demesi üzerine ortalık karışmış, Kayacı’ya tepkiler çığ gibi büyümüştü. Çobanlar bu duruma sinirlenerek, dava üstüne dava açmıştı. Ünlü manken, özür dilemişti fakat kabul görmedi. Artık isyan eden Kayacı, üzerine yapışan bu durum yüzünden kötü günler geçirmişti.

Hamile mi?

2012 yılında Efe Kapancı ile dünya evine giren Aysun Kayacı, eşiyle birlikte Londra’ya yerleşmiş ve uzun zamandır da orada yaşıyor. Gözlerden uzak bir hayat yaşayan Kayacı, yıllar sonra ilk kez Bodrum’da görüntülendi. Siyah mayosu ile denizin tadını çıkaran ünlü isim magazincileri fark edince panik oluyor. Hatta karnını gizlemeye çalışıyor. Bu durum akıllara hamile olduğunu getirdi. Tabi kilolarını da saklamaya çalışıyor olabilir. Konuyla alakalı henüz resmi bir bilgi bulunmuyor.

Başa dön tuşu