Magazin

Bir Peri Masalı dizisi tekrarları ne zaman? ilk bölüm Fox Tv saat kaçta? Nerede çekiliyor?

Bir Peri Masalı dizisi tekrarları ne zaman? Bir Peri Masalı tekrarı hangi gün oynayacak? sorusu bu akşam Bir Peri Masalı dizisinin ilk bölümünü izleyemeyen ya da Bir Peri Masalı dizisi ilk bölümünü tekrar izlemek isteyen ancak internet ortamından izleme imkanı olmayan izleyici tarafından araştırılıyor.

Dizi saati itibari ile Bir Peri Masalı dizisi FOX TV ekranlarındaki yerini almış bulunurken, Bir Peri Masalı izlemek isteyen izleyici Bir Peri Masalı tekrarı hangi gün? Bir Peri Masalı tekrarı saat kaçta gibi aramalar yapıyor.

Alina Boz gibi güzel oyuncunun milyonlarca hayranı vardır. Sadakatsiz dizisinde karşımıza çıkan Emir Tekinoğlu’nun da aynı şekilde. İşte  iki ismi bi arada buluşturan Bir Peri Masalı bu akşam izleyicinin beğenisine sunulmuşken, dizinin tekrar bölümler, de eminiz ki bu akşam başka bir diziye yönelen izleyici tarafından merak edilecektir. Peki Bir Peri Masalı  tekrarları ne zaman? Bir Peri Masalı  tekrar bölümü ne zaman yayınlanacak Saat kaçta? Hangi gün yayınlanacak! İşte detaylar…

Başrollerinde Alina Boz, Taro Emir Tekin, Nazan Kesal, Mustafa Mert Koç, Hazal Filiz Küçükköse ve Müfit Kayacan’ın başrollerinde yer aldığı ve merakla beklenen Bir Peri Masalı dizisi tekrarı hakkında henüz bir açıklama yapılmasa da bu akşam dün akşam başlayan Ben Bu Cıhana Sığmazam dizisinin tekrarı da olacağı için Bir Peri Masalı izlenemeyebilir. Bu sebeple dizinin hemen bitiş saatinde Bir Peri Masalı ilk bölümünün tekrarının yayınlanacağını sizlere söyleyelim.

Bir Peri Masalı dizisi tekrar bölümü hangi gün yayınlanacak?

Merakla beklenen dizi Bir Peri Masalı bu akşam 20.00’da ekranlardaki yerini alacaktır. Ancak dizinin tekrarı dizinin bitiş saati itibariyle tekrardan olacakken 22 Eylül’de de Bir Peri Masalı tekrar bölümü yayınlanacaktır.

22 Eylül Perşembe gecesi saat 00.20’de de Bir Peri masalı tekrar bölümüne ulaşabilirsiniz.

Bir Peri Masalı dizisi nerede çekiliyor?

Bu akşam dizi saatinde FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan Bir Peri Masalı dizisinin nerede çekildiği hangi il, ilçe ve semtte çekildiği merakla araştırılırken, Bir Peri Masalı dizisinin İstanbul’da çekileceğini sizlere söyleyelim. Tabi İstanbul’da çekiliyorken de boğaz manzarasının bol bol kullanılması gerekliliği mevcut

 

Başa dön tuşu