Güncel

Hem gümüş hem altın fiyatlarında ağır kan kaybı! Alınacak karar hepsi için milat olacak!

Altın ve gümüş fiyatlarında yaşanan değer kaybı devam ediyor. Ons gümüş fiyatları son 7 ayın grafiklerine bakıldığı yüzde 33 seviyelerinde bir değer kaybı yaşadı. Altın fiyatları ise özellikle dünden beri yaşadığı düşüşle yatırımcısını şoka soktu. Yaşanan bu gelişmelerin ardından uzman yorumları birinci takip konusu oldu. Milyonlar gelecek haftadaki işlem günlerine kilitlendi.

Hem gümüş hem altın fiyatlarında ağır kan kaybı! Alınacak karar hepsi için milat olacak. Altın ve gümüş fiyatlarında ibre aşağı doğru inerken milyonlar gelecek günlerde yaşanacak gelişmelere odaklandı. Son 7 ayda ons gümüş yüzde 33 değer kaybetti. Hatta kıymetli maden geçen yılın son günlerinde de yılı değer kaybıyla kapatmıştı. Özellikle FED’in alacağı faiz kararının yükseliş yönünde olması durumunda hem altında hem de gümüşte değer kaybı yaşanması bekleniyor.

ALTIN FİYATLARINDA SAĞLAM DÜŞÜŞ

Altın fiyatları özellikle dün itibariyle düşüşe geçince olanlar oldu. Altın fiyatlarında yaşanan düşüş yatırımcısını şaşırttı.

FED FAİZ KARARI ETKİSİNİ GÖSTERECEK

FED faiz kararıyla birlikte doların piyasalarda etkisini iyice göstermesi bekleniyor ve özellikle altının çökeceği iddia ediliyor. 

DÜŞÜŞÜNE NEDEN OLACAK

Amerikan Merkez Bankası FED’in alacağı faiz kararının yükseliş yönünde olması durumunda hem altında hem de gümüşte değer kaybı yaşanması bekleniyor.

ONS GÜMÜŞTE ÇÖKÜŞ

Ons gümüş son 7 ayda yüzde 33 değer kaybetti. Pandemide yükselen kıymetli madende ibre tersine döndü.

Başa dön tuşu