Magazin

Halit Ergenç’in sır gibi sakladığı eski eşi ortaya çıktı! Arka sokaklar detayı ise tam bir şok oldu! Gizem Soysaldı kimdir?

Türk dizilerinin başarılı oyuncusu olarak adından sıklıkla söz ettiren Halit Ergenç’in eski eşi ortaya çıktı. Gizem Soysaldı Halit Ergenç’in eski eşi olarak biliniyor. Başarılı oyuncunun eski eşi güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Halit Ergenç son yıllarda gerçekleştirmiş olduğu başarılı dizi performanslarıyla adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyor.

 

Bergüzar Korel ile evli olan Halit Ergenç’in oyunculuk performansı kadar özel hayatı da oldukça renkli gözüküyor. Muhteşem Yüzyıl dizisiyle kariyerinin zirve noktasını yaşayan başarılı oyuncu her geçen gün magazin gündeminde yerini almayı başarıyor. Bu arada Gizem Soysal’ın bir kez daha dikkatleri üzerine çekmesine Arka Sokaklar dizisinde rol alması etkili oldu!

Arka Sokaklarda Rol Aldı!

Halit Ergenç’in eski eki olarak bilinen Gizem Soysaldı daha önceleri Arka Sokaklar dizisinde de rol almıştı. Kısa bir süre oynadığı Arka Sokaklar dizisinde Gizem Soysaldı başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Halit Ergenç son günlerde yeni projelere hazırlandığı hakkında bilgiler gelmeye başladı. Başarılı oyuncunun tekrardan bir dönem dizisiyle ekranlara geleceği beklenen gelişmeler arasında bulunuyor. Bu arada Halit Ergenç de bir kez daha gündeme geldi!

Halit Ergenç Farkını Ortaya Koyuyor!

Halit Ergenç ilk olarak adından Aliye dizisiyle söz ettirmişti. Aliye dizisinde başarılı bir oyunculuk performansı geçiren Ergenç’in kariyerinin zirve noktası Muhteşem Yüzyıl’daki Sultan Süleyman rolü olmuştu. Ergenç Muhteşem Yüzyıl dizisiyle akıllara kazınan bir oyunculuk performansı sergileyerek yılın en iyi oyuncusu ödülünü almaya hak kazanmıştı. Son olarak kariyerine Vatanım Sensin dizisiyle de devam eden Ergenç dizide esir Osmanlı subayı rolünü canlandırmıştı.

Dönem dizilerindeki başarılı tutumuyla ve oyunculuk performansıyla izleyicilerin ilgisini üzerine çekmeyi başaran Halit Ergenç yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. Halit Ergenç’e yöneltilen Gizem Soysaldı sorusuna ise Halit Ergenç sadece gülümsemekle yetindi. Halit Ergenç’in gelecek sezona iddialı bir dönem dizisiyle geri dönmesi beklenen gelişmeler arasında ilk sıralarda yer almayı başarıyor. Böylelikle Ergenç tekrardan ekranlara gelerek izleyicilerin nefesini kesecek!

 

Başa dön tuşu