Magazin

Ali Sürmeli’nin annesinin neden intihar ettiği ortaya çıktı! Yaşadığı acıyı kaldıramadı

Ünlü oyuncu Ali Sürmeli geçtiğimiz annesinden aldığı haber ile yıkıldı. Akçe Sürmeli kendini evinin bahçesindeki bir ağaca asarak yaşamına son verdi. Usta oyuncunun hayranları büyük üzüntü yaşadı. Akçe Sürmeli’nin intiharından sonra soruşturma başlatılmıştı. 82 yaşındaki Sürmeli’nin neden intihar ettiği ortaya çıktı.

Akçe Sürmeli yıldır Kolon kanseri tedavisi görüyordu. İki büyük ameliyat geçiren yaşlı kadın, çektiği acılara dayanamadığı için kendini astığı öğrenildi. İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evinde cenazesi kaldırılan Akçe Sürmeli’nin yakınları ve çocukları ilk saflarda yerini aldı.

Acıya dayanamadı

Ali Sürmeli, Kurtlar Vadisi, Hürrem Sultan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi başarılı yapımlarda yer aldı. Sürmeli, geçtiğimiz aldığı haber ile yıkıldı. Ali Sürmeli’nin annesi Akçe Sürmeli kendisini bahçesindeki ağaca astı.

Akçe Sürmeli’nin Kocaeli’ndeki evinde bakıcısı ile yaşıyordu. 82 yaşındaki Sürmeli, kendini asarak hayatına son verdi. Bakıcısının bulduğu Akçe Sürmeli için yapılacak bir şey kalmamıştı. Bakıcının polis ekiplerine haber vermesi üzerine olay yeri hemen geldi. Akçe Sürmeli’nin cansız bedeni otopsi için morga götürüldü. Polis ekipleri de olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı. Yaşlı kadının yaşadığı acılara dayanamadığı için kendini astığı öğrenildi. Oğlu Çetin Sürmeli, “Annem 2 yılda iki büyük operasyon geçirdi. Annem kolon kanseri ameliyatlarından sonra acıya dayanamadı, çok üzgünüz” dedi.

Başa dön tuşu