Magazin

Edis Bensu Soral yılın düğününde yılın konuşulanı olacak! Eşi Edis’in asistanı ile idi!

Geçtiğimiz akşam Demet Özdemir Oğuzhan Koç aşkı evlilikle taçlandırıldı. Düğünde Edis Bensu Soral ikilisi geceye yakınlıkları ile adeta damgasını vurdu. Geçtiğimiz zamanda Bensu Soral’ın eşi boşanma arefesinde iken Edis’in asistanı ile görüntülenmiş ve aldatma iddiaları gündeme çıkmıştı.

Bensu Soral’ın eşi Edis’in asistanı ile bir arabada yakalanmıştı. İşte o günden bu güne Edis ve Bensu Soral hakkında da türlü türlü iddialar ortaya atılıyor.

 

 

işte bu iddiaları doğrulayan nitelikteki bir yakınlaşma yılın düğünü olarak tabir edilen Demet Özdemir Oğuzhan Koç çiftinin düğününde gözler önüne serildi. İki bayan canlı yayın yaptığı sırada Edis ve Bensu Soral çekildiklerinden habersiz arka planda kimsenin farkında olmadan yakınlaştıkları anlar kaydedilmekteydi.

Ne olduysa o andan sonra oldu. Edis Bensu Soral ikilisi yoksa aşk mı yaşıyor.

Bildiğiniz üzere Edis’in asistanı ile görüntülenen Bensu Soral’ın eski eşi, karşılarında muhabirleri görünce adeta medyaya sızmaması için yalvarmıştı. İntikam fena oldun yorumları şu sıralar 321 yaşında olan 2 ünlü isim için konuşuluyor.

 

 

Yaşanan bu olayın üzerinin örtüldüğü de konuşuluyordu. Bir yandan da çiftin birbirlerine bir şans daha verdikleri de . Ancak dün akşam gözler önüne serilen bu görüntüler sosyal medya da adeta paylaşım rekorları kırıyor.

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir’in ortak arkadaşlarının yayınladığı bu video arkasındaki planda yer alan Bensu Soral Ve Edis’in bu hallerine kimse diyecek bir söz bulamazken, gözler açıklama yapması için ikiliye çevrildi.

 

Başa dön tuşu