Magazin

Müge Anlı ekranlara geri döndü! Evlendikten sonrası canlı yayında söyledikleri gündem oldu

Ekranların sevilen sunucusu Müge Anlı izleyici ile buluştu. ATV’nin sevilen ve büyük ilgi ile izlenen ismi Müge Anlı, yayın hayatına başladı. Geçtiğimiz aylarda İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturan ünlü isim canlı yayında söyledikleri ile gündem oldu. Detaylar haberimizin devamında…

Yaz başında sezon finali yapmadan önce canlı yayında İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıklayan ünlü sunucu herkesi şoke etmişti. Müge Anlı gizli saklı bir nikah ile dünya evine girmiş ve tek bir kare bile paylaşmamıştı. Merak edilen tören hakkında herhangi bir bilgi verilmemesi hayranlarını merakını her geçen gün arttırdı. Anlı kısa bir aradan sonra ekranlara geri döndü. Canlı yayında söyledikleri ise herkesi şoke etti.

“Beni rahat bırakmadılar”

Geçtiğimiz aylarda İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya evine giren Müge Anlı yeni yayın hayatına başladı. Bekar olarak bitirdiği programa evli olarak geri döndü. Mutluluğu her halinden belli olan Müge Anlı ekranlara Müge Anlı Yüzbaşıoğlu olarak dündü. Heyecandan içi içine sığmayan ünlü sunucunun sözleri dikkat çekti.

Heyecandan konuşmakta zorlandığını hatta yayına çıkmakta da zorluk yaşadığını dile getiren Anlı, Avukat Rahmi Özkan’a verirken “Bu yaz benimle çok uğraştılar, sizinle uğraşmadılar” dedi. Mutluluktan ağzı kulaklarına varan başarıl isim yerinde durmakta zorlandı. İçi içine sığmayan Anlı eşinin soyadını da kullanmaya başladı. Müge Anlı’nın hayranları ise hem geri dönmesine hem de evlenmiş olmasına ayrı bir ilgi gösterdi. Türkiye’nin Sarı Papatyası olarak adlandırılan Müge Anlı izleyicinin kalbinde taht kurmaya devam ediyor.

Başa dön tuşu