Magazin

Esra Ezmeci‘ye gelen cinsel organ sorusu en sonunda bunu da yaptılar dedirtti! Verilen cevap şoke etti

Sosyal medyada takipçi sayısı çığ gibi büyüyen Esra Ezmeci her geçen gün daha fazla kişiye ulaşmayı başarıyor. Kendine sosyal medya üzerinden gelen soruları da cevaplayan Ezmeci burada sevenlerine oldukça yararlı tavsiyelerde bulunuyor. Son zamanlara Esra Ezmeci’ye gelen sorular ilgiyle takip edilmeye devam ediyor!

En son paylaşımlarından birinde Ezmecinin bir takipçisi sevgilisine şaka olsun diye cinsel organının küçük olduğunu söylediğini ve bu durumunda aralarında tartışmaya yol açtığını bunu nasıl düzeltebileceğini sordu. Bu soru üzerine Ezmeci erkekler için bu tarz konuların çok önemli olduğunu belirtti ve hayranına erkek arkadaşına cinsel hayatlarından memnun olduğunu zaman zaman belirtmesi gerektiğini söyledi.

Ekranların Sevilen Psikoloğu

Önceleri Fox TV’de hanımlar için yapılan bir kadın programında psikologken burada yaptığı tespitler ve olaylara gösterdiği tepkilerle öne çıkan Ezmeci daha sonra aynı kanalda Esra Ezmeci İl Karşı Karşıya programını yapmaya başladı. Programda adeta bir yıldız gibi parlayan Ezmeci bunun yanında sosyal medya üzerinde de oldukça aktif.
Kendisi sevenlerine sosyal medya hesabı üzerinden oldukça yararlı bilgiler veriyor. Aşk hayatı yolunda gitmeyen, karısıyla ya da kocasıyla sorunlar yaşayan kimseler soluğu Ezmecinin sosyal medya hesabında alıyor. Sevenlerine yardımcı olan Ezmecinin yüzlerce kişinin hayatını toparladığı konuşuluyor.

Verdiği Cevaplarla Hem Eğlendiriyor Hem İyileştiriyor

İstanbul’da Haliç Üniversitesinde klinik psikoloji okuyan ve şu anda da adli bilimler doktorası yaptığı bilinen Ezmeci uzun yıllar psikolog olarak çalışmış ve kendine ait kliniği bulunan değerli bir kimsedir. Oldukça aktif bir hayat yaşayan Ezmeci bir yandan eğitim hayatına devam ederken diğer yandan da TV’ de boy gösteren Ezmeci zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da magazin dünyasının gündemine yerleşiyor.

Sevenlerine destek olmak için onların sorularını yanıtlayan Ezmeci samimi tutumuyla oldukça dikkat çekiyor. Dobra bir şekilde soruları cevaplaması hayranlarının oldukça hoşuna giden Ezmeci verdiği her cevapla adından bir kere daha söz ettirmeyi başarıyor.

 

Başa dön tuşu