Magazin

Gibi 3. sezon ne zaman başlayacak! EXXEN Gibi için son noktayı koydu

Acun Ilıcalı’nın paralı platformu Exxen’de 2 sezondur ilgi ile takip edilen Gibi dizisi 3. sezonu ne zaman gelecek sorusu Gibi 2. sezon sonundan sonra sorulmaya başlandı. Peki heyecan dolu dizinin 3. sezonu olacak mı? Yoksa 2. sezon son muydu?

2021 yılında yayın hayatına başlayan Exxen platformunun belki de en başarılı yapımı Gibi dizisi 3. sezon araması yapan dizi severlere müjdeli haber nihayet verildi.

Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan’ın başrollerde oynadığı Gibi dizisi için starta basıldığı iddia ediliyor.  Gibi dizisi 3. sezon  açıklaması yapımcılar tarafından açıklandı ve Gibi’nin yeni sezon bölümleriyle 7 Ekim’den itibaren ekrana gelmeye başlayacağı belirtildi.

Yılmaz ve İlkkan’ın maceralarının anlatıldığı Gibi dizisi Exxen platformunda yayınlanmakta. Gibi, Exxen’de yayınlanan komedi türündeki Türk yapımı internet dizisidir. Dizinin ilk bölümü 1 Ocak 2021 tarihinde yayınlanmıştır. Başrollerinde Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç yer almaktadır. İkinci sezonda ana kadroya Ahmet Kürşat Öçalan da dahil olmuştur.

Başrol: Feyyaz Yiğit; Kıvanç Kılınç; Ahmet Kürşat Öçalan
Bölüm sayısı: 22 (bölümleri listesi)
Görüntü yönetmeni: Ersin Gök
Gösterim süresi: 40 dakika
Senarist: Feyyaz Yiğit; Aziz Kedi
Sezon sayısı: 2

Başa dön tuşu