Güncel

Son dakika: PTT 50.000 personel alımı müjdesi geldi! 81 ilde şartsız sınavsız vasıflı vasıfsız işçi alınacak!

Posta ve Telgraf Teşkilatı ya da bilinen adıyla PTT personel alımına dair ortaya dönem dönem personel alımı yapılacağı iddia ediliyor. Kurum tarafından henüz bir açıklama yapılmazken son günlerde yine 50 bin personel alımının olacağı konuşulmaya başlandı. İddialara göre, PTT 81 ilde istihdam edilmek üzere toplamda 50 bin personel alımı yapacak. Kurum bazı kadrolara az miktarda alım yapsa da büyük bir personel alımı duyurusu henüz ufukta gözükmüyor. PTT İLANI DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İlk ilan bugün geldi: PTT KPSS şartsız 9.000 TL maaşla personel alımı! (güvenlik görevlisi işçi alımı başvuru formu doldur 2022)

Türkiye’nin en büyük kurumlarından birisi olan PTT’de yeni personel alımı ilanları milyonlarca kişinin merakla beklediği gelişmelerin başında yerini koruyor. Dönem dönem bazı haber sitelerinde incelemeler yapıldığında PTT 50 bin personel alımı yapıyor tarzında haberler yapıldığına rast geliniyor. Ancak kurum tarafından bu iddialar doğrulanmazken gözler ilanın yayınlanacağı tarihe çevrildi. Kurum dönem dönem az sayıda personel alımı da gerçekleştirmeye devam ediyor.

PTT 50 BİN PERSONEL ALACAK MI?

Ortada dolaşan söylentilere göre, PTT 81 ilde istihdam edilmek üzere toplamda 50 bin personel alımı yapacak.

HENÜZ AÇIKLAMA YAPILMADI

Kurum tarafından henüz bir açıklama yapılmazken son günlerde yine 50 bin personel alımının olacağı konuşulmaya başlandı.

GERÇEK DEĞİL…

Ancak dönem dönem PTT personel alımına dair iddialar konuşuluyor ve bu haberler yalanlanıyor.

ALIMLAR YAPILIYOR

Kurum bazı kadrolara az miktarda alım yapsa da büyük bir personel alımı duyurusu henüz ufukta gözükmüyor.

Eğer açıklama gelirse, haberimizde yerini anında alacaktır.

PTT bugün açıkladı! Kefil yok, şart yok! 5.000 TL, 10.000 TL, 15.000 TL ve 30.000 TL veriliyor

Başa dön tuşu