Magazin

MasterChef’te potaya çıkan ilk isimler belli oldu! Yarışmanın tadını çıkaramadan gidecekler

TV8 ekranlarının fenomen yarışması MasterChef‘te eleme heyecanı başladı. Yeni sezona bomba gibi başlayan yarışma ana kadro seçimlerini bitirdi. Şef adayları artık finale kalabilmek için mücadele edecekler. Dün akşam yayınlanan yeni bölümde ilk takım yarışı yapıldı. Kırmızı takımın oyunu kaybetmesi üzerine iki kişi eleme adayı olarak seçildi. Detaylar haberimizin devamında….

Her sezon izleyiciyi ekranlara kitlemeyi başaran ve büyük ilgi ile izlenen MasterChef’in ilk eleme adayları belli oldu. Dün akşam yayınlanan yeni bölümde Kırmızı takım ve Mavi takım olarak iki gruba ayrılan yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Kırmızı takımın oyunu kaybetmesi üzerine aralarından iki kişi potaya çıktı. Yarışmacılar gözyaşlarına hakim olamadı.

Mavi takım kazandı Kırmızı takım kaybetti

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın jürilik yaptığı fenomen yarışma MasterChef, ana kadro seçimlerini tamamladı ve yarışma gerçek anlamda başladı. İlk takım oyununun oynandığı yarışmada ilk eleme adayları da belli oldu.

Yarışmacılar, İç Anadolu bölgesi yemeklerinden bamya çorbası, batırık, elma dolması, keşkek, Ankara tava ve nevzine yaptı. Sezonun ilk oyununu Mavi takım kazandı. Kırmızı takım kaybedince kendi aralarında dokunulmazlık oyunu oynadılar. Mehmet Yalçınkaya’nın tatlısını yapmaya çalışan yarışmacılar zor anlar yaşadı. Birkaç yarışmacının tatlıyı yetiştirememesi üzerine iki kişi potaya çıktı ve dokunulmazlık oyununu Ayaz isimli yarışmacı kazandı. İlk eleme adayları ise Fatma Nur ve Kaan oldu. İkili isimleri çıkınca büyük üzüntü yaşadılar ve gözyaşlarına hakim olamadılar.

Başa dön tuşu