Güncel

Unutanın parası buhar oluyor! İŞKUR son dakika duyurdu: 2.157 TL ödemenizi direkt çekin!

Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanan iş ilanlarıyla sosyal yardım alan ve iş bulan kişilere işe başlama yardımı yapılıyor. İş arayana da çeşitli destekler sunan kurumlar işe yerleşen kişinin maaşını alana kadar geçecek süredeki geçim durumunu düşünerek ödeme yapıyor. Temmuz ayında asgari ücrete yapılan zammın ardından bu destek ödemesinin de miktarı arttı. Son yapılan artışla birlikte işe başlama yardımı ücret 2.157 TL olarak güncellendi.

İŞKUR+MEB’den okullara 60.000 kişilik TYP temizlikçi işçi alımı başladı! 18-43 yaş arasına 5.500 TL maaş!

Unutanın parası buhar oluyor. İŞKUR son dakika duyurdu. 2.157 TL ödemenizi direkt çekin. Devlet hem iş bulma sürecinde hem de işleme başlama sürecinde vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Sosyal yardım ve destek ödemeleriyle milyonlarca lira hesaplara yatırılıyor. Öte yandan İŞKUR aracılığıyla binlerce şirket ve firma işe alım ilanlarını vatandaşlara duyuruyor. Sosyal yardım alıp işe başlayanlara 2.157 TL ödeniyor.

2.157 TL HESAPLARA YATIRILIYOR

Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) yönlendirmesinin hemen akabinde sosyal yardım alan kişiler işe yerleşirse işe başlama yardımı adı altında ödeme yapılıyor.

BİR YARDIM DAHA YAPILIYOR

Öte yandan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYD) ile iş arama sürecinde de vatandaşın yanında olunuyor.

İŞ GÖRÜŞMESİNE GİDENE ÖDEME

İş görüşmesine giden vatandaşa ihtiyaçlarını karşılaşması adına belirli bir tutarda ödeme yapılıyor.

YILDA 3 KEZ ÖDENİYOR

İş görüşmesine gidilmesi için yapılan bu ödeme ise yılda 3 sefer yapılıyor.

Başa dön tuşu